Meghívó 2014

meghivo_n

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Belchatowban jártunk

A cím sok mindent elárul, de azt a tényt, hogy mennyi élménnyel és tapasztalattal gazdagodtunk, azt két szóban lehetetlen leírni. 2014. február 24.-én, reggel 3:00-kor indult a busz. Az út fárasztó és unalmas volt ugyan, de mikor megérkeztünk, csodálatos hely fogadott bennünket. Egy szállóban pihentünk meg. De ez a pihenés nem tartott sokáig, ugyanis indultunk az első programra: korcsolyázni. Ezután visszamentünk a szállóba, és onnan egy étterembe, ahol egy lakoma, és sok kedves ember fogadott minket. Miután megvacsoráztunk, visszamentünk a “hotelbe”. A többi napon efféle dolgokat csináltunk mint: tűzoltósági látogatás, sportcentrumi röplabdázás és falmászás, bólingozás és a “közösségi” házban töltött idő. Pénteken (az utolsó napon) elmentünk Krakkóba. Gyönyörű város, sok templommal. Dísznövénnyel tarkított utak, és szépséges fák. Ezek után indulnunk kellett haza. Sajnos. Én úgy gondolom, jó lenne még egyszer elmenni, és ezt még egyszer átélni.

Kátai-Urbán Virág

2014.ápr.7.

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Göllesz Viktor Ösztöndíj

29230212014. Március 13.-án a parlamentben Kordik Tamás átvehette 43 pályázó közül a Göllesz Viktor Ösztöndíjat, művészeti kategóriában.

 

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Köszönet

140428082239_0001Az idén is visszahívott a Lengyel testvérváros Belchatow 5 gyermeket téli üdülésre. Amely 2014. 02. 24-28-ig tartott. Ezúton is köszönjük a támogatók segítségét!

 

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Meghívó

meghivo

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!